Historiek

Al 5 jaar is Solarcompany een begrip in de wereld van ‘fotovoltaïsche zonne-energie’ en heeft hierin een ijzersterke reputatie opgebouwd. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgestart door de heer Rudi Vandromme, maar ondertussen is de nieuwe CEO mevrouw Kirsten Ruyters.

In de loop der jaren heeft het bedrijf uitgebreide ervaring opgebouwd in de installatie van kleine (thuis) systemen alsook grotere installaties, variërend van enkele kWp tot enkele MWp.

Solarcompany verzorgt het gehele project, van begin tot eind: van engineering tot installatie en aansluiting, alsook de follow-up, monitoring en onderhoud. De Solarcompany is ook uw partner als u op zoek bent naar een groothandel en distributeur voor de panelen, omvormers of totaal pakketten. Het hoofdkantoor van Solarcompany bevindt zich in Heusden-Zolder, in een ultramodern passieve kantoorgebouw. Het bedrijf heeft eigen ontwerp, waar alle duurzame energie technologieën werden toegepast en gecontroleerd voor onderzoek en ontwikkeling. Hun gunstige ligging in België is de perfecte uitvalsbasis voor projecten in heel Europa.

Solarcompany staat bekend om de plaatsing van unieke en speciale PV constructies. Geen uitdaging is te groot! Voor elk project, zijn creatieve oplossingen en op maat gemaakte bouwwerken zijn ontworpen met het oog op het rendement van uw installatie, groot of klein te maximaliseren.

Naast onze bekendheid in zonne-energie heeft Solarcompany het bedrijf Ventilatiewinkel  in 2009 overgenomen. De nauwe samenwerking tussen de twee bedrijven zorgt ervoor dat ze samen een groter aanbod aan de klanten kunnen aanbieden en zo ook een betere dienstverlening kunnen bezorgen. De Ventilatiewinkel staat bekend voor zijn persoonlijke en gedreven aanpak en streeft ook steeds naar het beste voor de klant. Samen met het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) werken de specialisten van de Ventilatiewinkel aan een nieuwe norm voor ventileren.

De Ventilatiewinkel is veel meer dan ventileren en verwarming alleen… Het productengamma wordt voortdurend uitgebreid om in te spelen op de veranderende behoeften van de klanten en het milieu.

• Ventilatie: een goede ventilatie in je woning is noodzakelijk…kies daarom een ventilatiesysteem met warmte recuperatie…
• Zonneboiler: met een zonneboiler uw sanitair warm water voordeliger verwarmen…het kan !
• Warmtepomp: een warmtepomp benut warmte uit de natuur voor verwarming van onze woning en voor de bereiding van sanitair warm water…
• Verwarming: een energiezuinige verwarming…wie wil dit niet ?
• Passieve woningbouw: wij bouwen het voor u…
• Isoleren: energie besparen begint bij goed isoleren…


Indien u graag kennis maakt met de producten die Solarcompany in huis heeft, kan u terecht in het Hoofdkantoor (Heusden-Zolder).

Wenst u een persoonlijk bezoekje aan huis? Dat kan! Neem telefonisch contact op voor een afspraak volgens uw voorkeur en wensen.

Indien u verdere informatie wenst, aarzel dan niet ons te contacteren via het contactformulier hieronder.
Contactformulier
Naam *
Voornaam
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Gemeente *
Tel. Nr *
E-mail *
Hoe heeft u ons gevonden? *
Actiecode zonneslag
 
* Is een verplicht veld