Warmtepomp

Met een warmtepomp kunt u energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen op elektriciteit. In de Scandinavische landen, maar ook in Oostenrijk en Zwitserland worden warmtepompen al veelvuldig toegepast. In tegenstelling tot een condenserende ketel, kan een warmtepomp niet in elke situatie nuttig worden ingezet.

Waarom voor een warmtepomp kiezen bij Solarcompany?

Het team van Solarcompany bestaat uit een gezonde mix van mensen met jarenlange ervaring op vlak van sanitair en verwarmingstoepassingen, en van jonge ingenieurs die zich hebben gespecialiseerd in de nieuwste verwarmingstechnieken. Deze combinatie staat garant voor een doordacht verwarmingsconcept en een feilloze uitvoering van uw verwarmingsinstallatie. Wij hebben slechts één doel voor ogen: de beste oplossing voor onze klanten. Daarom kiezen wij enkel voor kwalitatieve en duurzame materialen, producten die worden getest volgens strenge kwaliteitsvoorwaarden en die ver boven de gebruikelijke of wettelijke norm liggen, maar die toch aan een correcte prijs aangeboden worden. Bij de toepassing van een warmtepomp is een nauwkeurige studie noodzakelijk. Bij deze studie houden wij rekening met een optimaal comfort, de isolatiegraad, maar ook het gekozen ventilatiesysteem. Een advies op maat is in onze sector erg belangrijk. Een verkeerde inschatting van het benodigde vermogen zou immers nefast kunnen zijn
voor de goede werking van uw warmtepomp. Als Solarcompany u een systeem met een warmtepomp voorstelt, dan bent u er zeker van dat u een installatie op maat heeft die echt zal renderen!

Wat is een warmtepomp ?
Hoe werkt een warmtepomp ?
Er zijn 3 soorten warmtepompen, elk met hun specifieke voor- en nadelen.
Hoeveel kan een warmtepomp besparen?
Folder Hitachi
Folder Hitachi
Energiezuinig bouwen project 1
Bouwen van een energiezuinige ééngezinswoning te Bree
Indien u verdere informatie wenst, aarzel dan niet ons te contacteren via het contactformulier hieronder.
Contactformulier
Naam *
Voornaam
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Gemeente *
Tel. Nr *
E-mail *
Hoe heeft u ons gevonden? *
Actiecode zonneslag
 
* Is een verplicht veld