Wat en waarom?

Wat?

ISOLEREN de éérste stap naar een energiezuinige woning
Isoleren is de eerste en belangrijkste maatregel op weg naar een energiezuinige woning. De verwarming is immers verantwoordelijk voor meer dan de helft van onze energiefactuur en isoleren is dé manier om dit aandeel te beperken. Bovendien verhoogt het comfort van uw woning zowel in de zomer als in de winter en draagt u bij tot een beter leefmilieu.
Uit onderzoek blijkt dat andere aanpassingen om de woning energiezuiniger te maken hun doel voorbijschieten als de warmte uiteindelijk toch via het dak ontsnapt. Plus met degelijke isolatie kan u het te installeren vermogen van uw verwarmingssysteem en dus ook de investeringskost hiervan verlagen.
Wie denkt aan isoleren kan dus het best bij het dak beginnen. Via een ongeïsoleerd dak gaat immers dubbel zoveel warmte verloren als via ongeïsoleerde buitenmuren. Daar komt nog eens bij dat u voor dakisolatie tot 90% van de kosten kan recupereren via allerhande premies en belastingsvermindering als u ze laat plaatsen door een geregistreerd aannemer zoals wij.
Het belang van dakisolatie is duidelijk, het belang van de goede uitvoering wordt echter dikwijls onderschat met condensatie en vochtproblemen vandien. Solarcompany opereert volledig onafhankelijk van fabrikant en gaat resoluut voor een duurzame isolatie oplossing op maat van uw woning, uitgevoerd met kwalitatief hoogstaand en innovatief isolatiemateriaal en met oog voor detail door vaklui die hun vakgebied grondig beheersen.

Totaal pakket
Solarcompany is totaalleverancier inzake groene energie en energiebesparende maatregelen. Wij streven niet enkel naar de hoogste kwaliteit op het vlak van plaatsing en materialen, maar ook naar een uitmuntende service. Wij staan in voor de volledige oplevering van uw dossier van A tot Z en vragen voor u de bijhorende subsidies aan. 

Waarom is isoleren zo belangrijk?
Een goede isolatie heeft tal van voordelen. We sommen ze gewoon even op in een rijtje:
- De woning verliest minder warmte via muren, daken en vloeren
- U krijgt een hoger comfortniveau in de woning: Er zijn minder temperatuurschommelingen en de kamers zijn sneller opgewarmd
- Uw woning wordt meer waard. Vroeger wisten kopers niet hoe goed of slecht een woning geïsoleerd was. Men stond er bij de aankoop ook niet echt bij stil. Sinds de invoering van het Energie PrestatieCertificaat (EPC) wordt de isolatiewaarde van een woning duidelijk zichtbaar. Een woning met een goed EPC is gewoon meer waard dan ééntje met een slecht EPC-cijfer.
- U bespaart op de energiekosten voor de hele levensduur van de woning
- U handelt milieuverantwoord: je zal immers minder energie verbruiken voor de verwarming 
- Je vermindert CO2-uitstoot en zorgt bijgevolg voor minder luchtverontreiniging
- Vergeet ondanks deze voordelen echter niet dat goed isoleren wettelijk verplicht is! Meer nog, in vele gevallen is het zelfs verstandig om nog meer te investeren in isolatie dan de wet voorschrijft.

Zonneboiler
Zonneboiler Ottoy
Indien u verdere informatie wenst, aarzel dan niet ons te contacteren via het contactformulier hieronder.
Contactformulier
Naam *
Voornaam
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Gemeente *
Tel. Nr *
E-mail *
Hoe heeft u ons gevonden? *
Actiecode zonneslag
 
* Is een verplicht veld